دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

سالیوان: بایدن مایل به برقراری دوباره ارتباط با ارتش چین است

مشاور امنیت ملی کاخ سفید از قصد جو بایدن برای پیگیری برقراری مجدد ارتباط بین ارتش های آمریکا و چین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۳ - ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 13
کد خبر: ۲۱۳۲۴۹

به گزارش راهبرد معاصر،‌ «جیک سالیوان»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید روز یکشنبه، چند روز قبل از آنکه رهبران آمریکا و چین دیدار کنند گفت، «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا خواستار برقراری دوباره ارتباط بین ارتش‌های دو کشور است.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، جو بایدن قرار است روز چهارشنبه هفته جاری برای نخستین بار در یک سال گذشته دیداری با «شی جینپینگ»، همتای چینی خود داشته باشد. این دیدار رو در رو قرار است در حاشیه اجلاس سازمان همکاری اقتصادی آسیا-اقیانوسیه در شهر سان فرانسیسکو اتفاق بیفتد. همچنین این نشست به منزله دومین نشست حضوری آنها از زمانی که بایدن در ژانویه 2021 به ریاست جمهوری آمریکا رسید، است.

 

سالیوان در مصاحبه‌ای با شبکه «سی.بی.اس» گفت: « رئیس جمهور آمریکا مصمم است که شاهد برقراری مجدد ارتباطات ارتش‌های دو کشور باشد چون معتقد است که این اتفاق در راستای منافع امنیت ملی آمریکا است.»

 

این مقام دولت آمریکا ادامه داد: «ما نیازمند برقراری این خطوط ارتباطی هستیم تا اشتباهات، محاسبات غلط و ارتباط غلط وجود نداشته باشند.»

 

سالیوان گفت، بازیابی روابط بین ارتش‌های چین و آمریکا ممکن است در هر سطحی اعم از رهبران ارشد تا سطح عملیاتی تاکتیکی و همچنین «در حریم آبی و هوایی حوزه اقیانوس هند-اقیانوس آرام» رخ دهد.

 

مشاور امنیت مالی کاخ سفید اظهار کرد، جو بایدن به دنبال پیشرفت حاصل کردن برای مساله برقراری ارتباطات ارتشها در نشست چند روز دیگر خود با شی جینپینگ است اما از ارائه جزئیات بیشتر امتناع کرد.

 

او ادعا کرد: «چینی‌ها اساسا این خطوط ارتباطی را قطع کرده‌اند. جو بایدن مایل است این ارتباط دوباره برقرار شود. این یکی از اصلی ترین موارد دستور کار نشست است.»

 

به نوشته رویترز، یک مقام آمریکایی ناشناس نیز گفت، انتظار می‌رود نشست بایدن و شی جینپینگ به مسائل جهانی از جمله جنگ رژیم صهیونیستی و حماس تا جنگ روسیه و اوکراین، روابط کره شمالی با روسیه،‌ مساله تایوان، مسائل حقوق بشری، موضوع تولید ماده مخدر فنتانیل، حوزه اقیانوس هند-اقیانوس آرام، هوش مصنوعی، روابط اقتصادی و تجارت «منصفانه» بپردازد./ فارس

ارسال نظر